divendres, 12 de gener del 2007

Missatges subliminals 2: Els barrufets


En aquesta imatge veiem els mítics barrufets. Com ja sabeu en el meu apartat especial (deixant de banda la nova productora) el que fem és analitzar aquestes sèries que han donat un sentit a la nostra existència amb els seus missatges subliminals.Començarem per els missagtes rellevants.

1. La barrufeta és rossa i té un cos 10 (com la nòvia d'algun de l'equip eh pressi!). És el clar exemple de com han de ser les noies després de la neteja ètnica.
2. Els dolents tenen noms jueus (Gargamel i Ashrael). Ara se perque em posava a reventar la tele cada vegada que sortien! I parlant de jueus... de quin color són els d’aquella zona (no posaré calificatiu per no ferir la sensibilitat a la gent amb poc estómac)¿?¿? Doncs negres i marrons! Com la roba d’en Garagamel i el color de pell de l’Ashrael!!! Només recordar-ho m’estic posant com el noi de l’unreal tournament!!!
3. Els gegants estúpids es deien Bocagrossa i Nasgros, i això ens fa tornar al tema de la raça ària i de l'excel·lència humana (que està tornant a renéixer de mans de Croco mitjançant Ciutadans per Cataluña)
4. El barrufet triunfador amb les noies (només hi havia la barrufeta però sempre acabava al mateix llit) era el barrufet forçut... cal que ho expliqui¿?
5. El barrufets tenen un Führer, no us espanteu, no és Jadolf Fitler, és el gran barrufet que anava de vermell, tenia els cabells blancs i havia de ser negre (per l'esvàstica) però no va poder ser perque els dibuixants es van trobar en un judici moral i ètnic, no podien fer que els herois fossin negres..

Ara passem a alguns petits detalls que no se'ns hauríen d'escapar:

- Hi ha un barrufet que vivia dins l'armari... sí molt bé, el barrufet presumit, per no dir GAY!!! Llàstima que no sigui un dels nostres jugadors perque s'ho hauria passat d'allò més bé a les dutxes!
- Un altre barrufet que tothom controlava, que li facilitaven la vida (només davant de les càmares, en les hores fora de rodatge era el sac de boxa dels altres, o fins i tot el vàter, sempre rebia cagades sobre el pit (ho sento Edgar se t'ha adelantat), i era el blanc de totes les burles... Aquest era el barrufet nerd, osigui el barrufet de les ulleres. Parlant amb el director de la sèrie (Larry té molts contactes!) hem va dir que en un principi el barrufet de les ulleres, com a bon nerd, havia de dur un jersei de rombos per sobre les espatlles però com que als nazis ens agrada anar ensenyant les esvàstiques tatuades al pit..

Doncs això és tot respecte els barrufets i els seus missatges subliminals.Properament una sèrie que tots coneixeu: Tintín!


Ha parlat... LARRY

1 comentari:

"Presi" ha dit...

Sembla ser que t'estàs quedant amb el monopoli dels articles....aviat això s'acabarà!!!

He dit,