dijous, 15 de setembre del 2005

PES 5

Avui s'ha fet oficial la presentació de la demo de l'esperadísim joc de futbol 'Pro Evolution Soccer' en la seva última versió (la 5).
Són moltes les persones que ens preguntaven si en aquesta versió ja incorporaria les llicències de tots els jugadors del FSM, i ens complau afirmar que si, per fí les tenen! Ara tothom que hi vulgui podrà jugar amb l'FSM i veure els noms originals de cada jugador....oblidem-nos d'edicions passades amb 'Fagriol", 'aShanti', 'Mor-tadela' o 'Jector'.

Konami ens ha comunicat en una carta al nostre president que en la demo podrem comptar amb la presència d'EQUIPS com són l'Arsenal, Chelsea (equip que va eliminar de la Champions al Barcelona en la passada edició), Real Madrid (amb moltes expectatives per a que sigui el próxim 'rei' d'europa, Valencia (que compta amb la presència de Kluivert) i FSM.

El president entusiasmat per la notícia de que els seus jugadors apareguin virtualment i per la xifra de diners que ha obtingut a causa del marketing ens deia el següent: "Avui s'ha fet possible el somni de moltes persones, s'ha fet possible [virtualment] que qualsevol persona del carrer pugui controlar l'equip guanyador, l'FSM".

"Se ha hecho posible introducir en el juego el 'driblin' clásico de Hector, las estupéndas tijeretas de Genís, las 'aniquiladoras' faltas de Ferriol y las magistrales 'florituras' de Pablo gràcias, en muy buena parte, por la inestimable colaboración de auténticos 'kamikazes' japos que dieron movimiento y realidad a los 'muñecos' " explicava un dessarrollador del joc de l'empresa KCET.

Per a tots els interesats en dirigir el nostre club, aquí teniu l'enllaç per a baixar-vos la demo.

Demo PES5 en anglés

Apa nois, a disfrutar com conills fornicant!

Fins un altreee!

1 comentari:

Lucky Balaraman ha dit...

Blogs expand learning outside of classroom
Blogging began as a way for Internet users to communicate with each other through an online journal.

A very tasteful and informative blog.

Why not come to our architectural drafting service site that contains interesting aspects on the subject of architectural drafting service ?

Thanks a lot and have a great day!