dijous, 8 de setembre del 2005

'Neruda' fitxa finalment pel club

Feia dies que es parlava de les negociacions obertes amb Mauro Rodriguez, germà i representant del 'dandy' argentí, sobre el posible fitxatge de Pablo 'Neruda" Rodriguez que l'expirava el contracte que tenia amb el PobleNou 2000 auqest any, així que quedava lliure.
Però no va ser fins ahir a la nit, quan oficialment es va confirmar el fitxatge del crack argentí per a aquesta temporada (amb possiblitats d'allargar el contracte dos anys més).
Será aquesta mateixa tarda quan es presentarà en la Ciutat Esportiva del FSM el nou "crack mediàtic" del club calellenc.

La noticícia porta molta polèmica a causa de les acusacions per part de l'FFSP (Federació de Futbol Sala de Pineda) i del propi Ajuntament a ràdio Pineda de Mar, on es va dir que existien algunes irregularitats en la documentació d'identitat i en el própi passaport de l'argentí i el van tatxar de "sin papeles". De ser així, Pablo ocuparia una plaça d'extracomunitari més i podria no jugar les primeres jornades de lliga fins que no es "regulés" els papers.

En una entrevista feta pels reporters de 'futbolsalam.com', Pablo es defensava de les acusacions fetes per les institucions pinedenques.
"Yo no vine al FSM para que me hicieran controles de residencia ni comprovaran mi auténtica indentidad, yo sólo vine para ganar títulos, marcar goles y bailar buenos tangos....la mujeres, después de los partidos".
Alguns dels més grans jugadors del FSM com M.A.M., Santi o Tricky comparen a 'Neruda' amb Aimar i omple'n de merda la casa d'en Leo (Mesi).

Gràcies a la marxa de Cuellar, el '10' queda lliure, així que per al club, donar-li aquest num. serà un orgull pel significat tant gran que té aquest número allà a l'argentina.

"Ràpid, intel·ligent, amb molt de carisma i polivalent". Va dir el capità de l'equip (Marc Tudela) de l'astre argenti.
La plantilla està encantada pel fitxatge, ara tindrà que convèncer als socis i simpatitzants del club.