dimarts, 13 de setembre del 2005

Mica en mica, s'omple la pica.

Doncs si companys, a mesura que van passan els dies, s'acosta la data per a fer l'inscripció de l'equip i per ara, les coses estan anant molt bé a 'Càn Presi'.
La nit passada, la directiva del FSM va estar negociant el contracte d'un jove prodigi i ja fa un parell de dies es va tancar un.
Estem, senyors, en un dels millors temps en la història del club des que Rincon penjés les botes.
A falta d'uns quants 'retocs' a l'equip i d'unes quantes reunions amb l'entrenador per a parlar dels últims fitxatges que s'han de fer, la plantilla està pràcticament tancada i sols quedaria fitxar el jove prodigi que vol el 'mister'.

Com comentavem abans, ahir a la nit la 'junta' del FSM es va reunir amb el 'crack' que demana 'Luxa', però no es va arribar a cap acort.
Entre aquesta setmana i principis de l'altra esperen tenir respostes sobre el nou crack, per ara ens tindrem que conformar amb saver que s'està especulant sobre l'identitat d'aquest jove i totes les fonts el relacionen amb un 'astre' de l'equip de l'antiga Unió Soviètica, l'FSP (el diari Marca i l'AS). Altres, però diuen que tan sols són rumors per enganyar als socis (Sport i Mundo Deportivo).

Ara, que cadascú es cregui el que vulgui, però siguem sincers, algun cop els diaris de l'extrarradio com són l'Sport i El Mundo Deportivo han dit alguna veritat???

Seguirem a la guaït de noves notícies, fins més tart!

Apa simpatitzants, Molt Bon Dia!!!


"Er Presi"