divendres, 16 de setembre del 2005

I Continuem amb notícies fresques...

I és que ahir es feia oficial el que molts esperàven des de feia temps.
La contractació de l'extrem del 'Pub Olas' José Marín és ja una realitat. Ahir a la nit, una trucada del director esportiu del nostre club ('el gran Santi') em feia saver que després de l'odisea viscuda pel fitxatge de 'Magno' (que així és com la batejat "Er Presi") hi ha hagut un acort mutu (tant pel 'Pub Olas' que el retenia, com pel propi jugador que ja mostrava des de feia mesos a 'futbolsalam.com' l'interés per fitxar per l'FSM) on es confirma la marxa de Marín al club calellenc.

Aquest fitxatge ja portava polèmica des de feia temps quan per nadal de l'any passat, es feia saver una notícia fatídica per l'astre del FSM. Uns SAGREstadors s'emportàven a la seva mare quan ella disfrutava d'unes vacances al Brasil i no la van retornar fins passades dues setmanes. Això per al jove li va causar una depressió sentimental i va ser llavors, quan va mostrar les seves ganes de fitxar ja pel club blanc, dic groc (aix, perdoneu, és que s'assembla tant al 'cas Robinho' que m'he despistat).

Alguns dels més experts jugadors de l'FSM l'han comparat amb el crack brasiler 'Robinho' i l'astre argentí Zabaleta.

Aquest fitxatge confirma encara més la filosofia de fitxatges que té "Er Presi", qui diu que ell fitxa a qui li demana l'entrenador.

Ara, el próxim objectiu de l'activista i empresari Edgar Martínez és la contractació d'un Vam 'Boomer' com és el cas de 'Sagre', qui Hector ha comentat que seria un molt bon reforç per a l'equip i l'economia del club.
"Er Presi" no tindrà altre opció que fitxar-l'ho ja que sino ho fés, fallaria a un molt bon amic seu, el nostre 'Hectorcinho' (un jove amb molta projecció futbolística i de màrketing, una barreja de 'Cicinho' i Hector del Depor).

Rés més per ara, seguirem informant-vos de les novetats d'avui que són moltes.
Que passeu un molt bon dia,

"Er Pressi"