dimecres, 21 de febrer del 2007

Momentos KITKAT (bis)

Tornem a la càrrega amb més notícies, més futbol i moltes ganes de passar-ho bé!

Aquesta setmana la maleïda pluja ens ha deixat sense futsal. Bueno, no del tot.
Els més atrevits i aventurers (tots els esbirros que hi ha per Pineda que tornaven de l'after) que s'han passat pels diferents pavellons de la ciutat Condal (em sembla que sols hi han dos...així que estalviïn qualsevol comentari al respecte) han pogut presenciar alguns dels partits de 3ª que es jugaven on la qualitat, en molts d'ells, reinava el terreny de joc.

És el cas de Hattrick.
Aquesta, ha sigut una setmana molt bona pel conjunt que dirigeix los hermanos Wachowsky (Matrix, Matrix R i Matrix R) o més coneguts pel barri com hermanos Sagrera.
En el primer partit de la tornada, Hattrick ha tingut un més que dificil partit on s'ha vist les cares amb el temut Fifty-Fifty (capitanejat pel nostre amic marc tudelha; no confondre amb el nostre Marc Tudela) lider en solitari en la premiership. Però que ha sapigut resoldre amb claretat i firmessa i s'ha emportat un punt a casa.
El duel ha estat renyit, però; l'acert sota els pals de Jordiii (amb un molt bon partit) i el bon estat de forma d'Adrià, van fer possible l'empat. Per contra, l'equip va perdre un dels seus 'alfils' al camp que romandrà un temps de baixa (encara no s'ha pogut esbrinar qui és).

S'acomiada de tots vosaltres,

Er Presi (poseído por algún espíritu benévolo y, para colmo, catalán!)

2 comentaris:

nostradamus ha dit...

esto lo ha hecho "er presi"?

..y hablando catalán??

a la mierda!

"Presi" ha dit...

Shico, shico, shico....mientras mandabas a tu mamá al kiosco a que te comprara la revista "Nintendo" para leer los suplementos de Pokemon. Yo ya estaba sumergido en esto que ahora, popularmente, llamáis boicot a los productos catalanes.
No fastidiemos!

nostradamus, vamos a llevarnos bien.....

He dicho,
Er Presi