dimecres, 19 d’octubre del 2005

Aquellos maravillosos años....

Encara que, ultimament no acostumo a actulitzar la web amb molta freqüència, no vull que penseu que l'he abandonada; el motiu pel qual no ho faig gaire sobint és pel poc temps i la ment apagada que tinc ultimament....pensant més en dones que en els meus propis jugadors.
Des d'aqui demanar disculpes als seguidors de la web, com també a tots els ciutadans del barri Poble Nou de Pineda de Mar pels incidents patits aquest cap de setmana pels socis més radicals (que són ben pocs) de l'FSM. L'equip ja ha prés l'iniciativa de fer fora aquesta, torno a repetir, MINORIA que va trencar la pau a Can Xaubet.
Han sigut identificats com "La colla d'en Croco" i ja s'els ha tret els carnets de simpatitzant de la curva jove.

I per no donar més voltes a "l'assuntu" faré una mica de 'remember' possant la foto d'aquest estiu quan es feien oficials els fitxatges de l'astre 'Neruda', amb 1 gol en tres partits; i el dandy Dani Guirao, que aquesta setmana s'ha estrenat com a jugador del conjunt blanc-i-blau.


(En la foto veiem d'esquerra a dreta, 'Neruda', el nostre gran fundador, Hectorcinho i Dani Guirao. Firmant l'acort per jugar en l'FSM)