dijous, 21 de desembre del 2006

Missatges subliminals??


Després de la creació d'un apartat en el que s'analitzen totes les pel·lícules amb participació dels cracks futbolístics i sexuals de l'FSM (en algunes sobretot de sexuals), vull obrir, com a 'Larry Black' (no ho confongueu amb Faustino eh...) l'apartat en que analitzaré unes quantes sèries de la nostra infància i que degut als seus missatges subliminals ens han tornat com som: igNAZIos.
Començaré per una sèrie en la que està ben clara l'aportació de la raça ària: Dr.Slump.
Observant la foto insertada en aquest apartat podem veure a la protagonista, Arale Norimaki, aixecant el braç amb la mítica salutació romana o feixista... Alguns poden dir que en comptes d'aixecar la dreta ho fa amb l'esquerra... Doncs qui ho digui és un incult i no té dret a formar part de l'FSM! Perque Jadolf Fitler, el nostre fiurerrr, també aixecava l'esquerra en moltes ocasions!
També cal dir que la mítica salutació de l'Arale, l'UNCHA, si es busca el significat de les lletres japoneses que la comprenen podem trobar que un dels símbols vol dir mort i l'altre negre...
Així doncs i explicant als meus companys de l'FSM (se que esteu ansiosos de saber quin dels jugadors sóc...) el perquè de les seves creences, em despedeixo i només em queda desitjar-vos unes festes plenes de sexe, alcohol, drogues de diseny, futgol i principalment bon cafè.

P.D: Espero que Ruben no trobi la meva pel·lícula amb màscara de cuir...