diumenge, 26 de febrer del 2006

Carnaval, carnaval.....carnaval te quiero!

Escoltant: The Cranberries - Just my imagination

La setmana ja va començar amb molt mal peu...
El Madrudus queia a casa contra l'Arsenal, amb partidàs de "l'aranyoní" Cesc i el futur astre del conjunt blanc "Tienrry" Henrry. Al dia següent, el Barça guanyava al Chelsea de "Pinchito Moruno". Dijous els dos cracks de l'equip (Ruben i Ferriol) arribaven tart a entreno, i ja per rematar-ho, dissabte l'FSM perdia 5-6 contra el Climatur 2000 en un dels seus pitjors partits des que ha renascut d'entre els morts.
Una setmana molt negativa en quant a resultats, però també a nivell tècnic; i és què aquesta jornada no ha sigut una de les millors dels nostres 'cracks' (exceptuant com ja va siguent costum a Marín i a Dani Melow que, sota el pals, es va comportar com un senyor salvant el que podia haver acabat com una golejada, per això, 'Shapó' per a tots dos), on erràdes tontes van fer que el marcador es girés en contra nostra. Això què el partit havia començat amb molt bon peu pels blanc-i-blaus que en pocs minuts de la primera parts es van fer amb els amos de l'esfèric i van portar la capdavantera amb dos gols de Farrigol (seguint la seva dinàmica d'un gol per partit) i Genís de cap, però els de Juanete no van trigar en empatar el partit amb un fallo de 'Don Patx', però vam sapiguer reaccionar a temps, i Marín va marcar. Però, desgraciadament altre cop ens empataven, i Marín altre cop treia les castanyes del foc a tot l'equip (un equip que aquella nit no van brillar com de costum, on fins i tot Ferriol va estar molt fluix).
Amb aquest "mano a mano" de gols vam arribar al 5-5 i, en un contraatac del conjunt dirigit per un home d'ulleres de plàstic, per la banda, van donar el pase de la mort a Tudela on, aquest va sapiguer definir com ell sap però, desgraciadament, no va ser a porteria contrària...sinó a la nostre. Fet que va provocar el 5-6 definitiu quan ja faltaven pocs minuts per a què terminès el partit. L'equip ho va intentar fins al final (fins i tot va sortir Ruben per a veure si podia tornar a fer el que un cop ja va aconseguir però, "el miracle de Petinto" no va poguer ser) amb una clara oportunitat de doble penalti que 'Clifford' en un 'face to face' amb Juanete no va poguer sentenciar però si marcar el pit del porter (hores més tart, vaig rebre la trucada d'un company meu que treballa a l'hospital de Calella dient-me que un home havia sigut ingressat per "deficiència respiratòria"). Altre vegada (aquest cop més a prop), s'ens ha escapat la victòria, però això no va privar als nostres nois liar-la el dia de carnestoltes!!!
Sembla curiós, oi? L'FSM encara que perdi sempre està de disbauxa. Aquí els hi deixo alguna de les fotos més curioses dels nostres nois:


Uns van tenir que patir el fred per poder lluir (per cert, on era el "mico" en la festa??)






El "swing" va reinar tota la nit amb aquests homes 'fets i drets' (o drets i fets) que van fer les delicies de les noies de joves:


Uns van gaudir amb molt bona companyia de la nit: