dijous, 14 de setembre del 2006

Informació temporada 2006/2007

Mare meva com està la web.
Si començavem l'any amb l'adeu de 3 dels nostres millors jugadors, el día es va acabar d'arrodonir quan Lenders, sorprenent-nos a tots, ens va escriure un article des d'una de les seves "terres natals". Com ja va informar, està fent un circuit recorrent tota Europa en busca dels millors jugadors d'europa que té l'FSM al seu planter. Si l'altre dia era a Bélgica, ara mateix estará al pais natal-IO d'el gran mestre Cannavaro (aka Ross). Des d'aquí volem enviar-lo una forta abraçada i dessitjar-li sort en la seva recerca. Hil!

Bueno, deixant de banda el tema "Lenders" (últimament protagonista en quasi totes les notícies), volia informar-vos de que el proper divendres 15 de setembre (o sigui, demà mateix), l'FSM torna als entrenaments setmanals com de costum i ho fa com millor ho sap fer, a base de pop y R&B. "De la mà de Ferriol, els entrenaments es faran com tots sabeu, de 19:30 a 22:00h. Al camp de la muntanyeta.

Demà al ser el primer dia, encara que plogui hi haurà entrenaments. Per tant, no hi falteu!!!

Us espero a tots, no hi falteu.

Arturo Baldasano,

p.d.M'oblidava (mamons!), aquest nou any, la nostra nova filosofia és: "Arriba aviat i tots en sortirem aviat". És per això que es demana a tots els jugadors, màxim de compromís i màxima puntualitat en cada entrenament.
Ferriol podria sancionar amb un "penalty kick".

1 comentari:

"Presi" ha dit...

Querido Jofre, olvidas algo importantísimo! y es el hecho de que los dos pilares del equipo (que así era como definias a Hectorcao y Tudela) han evolucionado en cuanto a técnica, velocidad, remate...y gol! Ahora, estamos últimando su puesta a punto con entrenamientos para ganar "potencia física". Para la primera jornada no te puedo asegurar nada, pero sí que para las siguientes, esos chicos van a dar mucho de que hablar.
Creo que con estos dos "fueras de série", como son Hectorcao y Tudela, las tres bajas (importantes, cierto) quedan en un segundo plano.
Ahora decides tú.

"Tria FSM. Hi sortiràs guanyant!"

Recibe un cordial saludos de tu querio presidente,

Arturo Baldasano