divendres, 23 de desembre del 2005

Bon Nadal a tothom!!!

Escoltant: Wiht a little help from my friends, d'en Joe Cocker. No feu el capullu i ha descarregar-la, que és legal!!!


Ja és Nadal, i amb ella arriben les vacances per a tots els nostres jugadors. Després de la passada derrota contra l'Estructuras Matpin, l'entrenament i el sopar nadalenc de l'equip amb la directiva del passat dijous, l'any 2005 va acabar amb un balanç no gaire favorable en quant a possició a la lliga; però amb un boníssim ambient dins i fora del camp entre els nostres jugadors.
El camí per ara ha sigut bastant dur: adaptar-nos a l'equip, als companys, al joc...les absències d'alguns dels nostres jugadors més importants per baixa, el clima, les cites amb la selecció, el mister, la poca motivació per falta d'imne, i un llarg etcétera d'aspectes que ens hem anat trobant al llarg d'aquests 3 messos; però res ha pogut amb nosaltres i dia rere dia ens hem anat superant gràcies al sacrifici de cadascun dels nostres jugadors (Santiago Hernández; Marc Tudela; Hector Bueno; Josep Puig; Genís Robas; Ferriol Baburés; Ruben Mir a.k.a. R. Mir ;) ; Daniel Guirao; Pablo Javier Rodríguez; José Marín; Jose Ramón i Ricard Mateos, GRÀCIES, MIL GRÀCIES!) ens hem sapigut desfer de qualsevol impediment a l'hora de continuar endavant. Ja en portem 2 victòries, i encara no ha acabat la primera volta........VIGILEU, ENCARA NI ELLS MATEIXOS SABEN FINS A ON PODEN ARRIBAR!

Ah! i per tots aquells envejossos que no sabeu fer altre cosa que criticar (a l'esquena, claro está!) i parlar merdes del nostre equip....comunicar-vos que cada dijous, nevi o plogui, facin el cor de la ciutat o Gran Hermano, l'especial de Noche Buena dels Simpsons o la nova temporada d'Expediente X, a l'IES Coromines sempre hi som; i sinó, teniu aquesta web o qualsevol persona que conegueu de l'equip per quedar algun dia i fer-us UNA BONA REPASSADA!
-Apali, molta sort als aspirants!


Doncs fins aquí l'episodi d'avui....que vagin molt bé les festes!
Adéu siau i aprofiteu aquest nadal per menjar molt, a veure si arribeu a que us sagni l'anus!

Bones Festes i Bon Nadal!

Er Presi,