dijous, 5 d’octubre del 2006

Prepareu-vos!

Avui toca presentar un dels grans de 3ª.
Aquesta primera jornada ja hem pogut presenciar el "poderío" del nou conjunt que, qui més, qui menys el coneix.
Parlo de l'equip que, cap allà la dècada dels 80 va introduir el futbol sala com el coneixem avui dia a tot el territori català. Aquell que un dia, vers la polèmica del Reial Madrid de que si guanyava molt era per Franco, va treure endavant un futbol diferent.
Noves regles, nova pista, noves tècniques......però d'això ja en fa molt. A finals dels 80, principi dels 90 la gent va oblidar-se'n del futsal i va tornar a veure el futbol tradicional. Molts pocs sospitaven que, la "fiebre" del futsal tornaria i molt menys, que vindria de la mà dels fills d'aquells homes que van revolucionar tot el panorama internacional amb el seu futbol agressiu i alhora tècnic i fantàstic.
Parlo de l'equip que, cap allà principis del 2000 i poc, a Can Xaubet, va néixer, va créixer, va morir......i anys més tart, va tornar a reviure. Parlo de l'FSP, un equip que tot "Florentino Perez" voldria tenir.
Ara, per problemes administratius, l'equip a canviat de nom. La franquícia la van vendre a la web d'apostes i entreteniment esportiu Bwin i aquesta, la cedit a Hattrick (www.hattrick.org). Ara, amb el nom de HATTRICK, volen conquistar allò que un dia, als seus pares, els hi van robar!

Podríem dir que són els mateixos que van marxar.....però amb molt més de poder!
En el seu partit de debut no van escatimar en demostrar la seva qualitat tècnica i la seva professiionalitat, tant dins com fora del camp.
L'equip està format per Jordi, alias Gohan, alias YOYIIIÍ, alias "Cor Petit". Un home seré sota porteria. Amb passivitat però estratègia alhora, demostra, partit rere partit, que ell tot i ser una incorporació d'aquest any, ha nascut per jugar amb el HATTRICK.

Però, que seria d'un porter sense els seus jugadors! Per això han agafat la "crem de la crem", "lo más bonito que ha parío EspaÑa" per a fer-ho gran. Amb Jordi l'acompanyen:
- Gerard a.k.a. KickFleep: Resident de NY, l'única motivació que té en la vida és ser tan gran com Tony Hawk. Si aquest últim ja té una marca pròpia de roba, en Gerard, per la indumèntaria que portava en l¡últim partit, aviat ho aconseguirà. Va sorpendre, i molt, en el seu debut lliguer. Moltes pujades per banda com si d'un skate es tractés el van convertir en el nou Sylvinho de l'equip.
- Ferran: Gran com ell sol. Físic envejable. Em recorda molt a Forja, un membre de la patrulla-x. Si hagués de passar, abans dels partits, per un detector de metalls, aquest home faria esclatar la màquina. És pura màquina. Si el diaria Marca fes una portada seva, el faria com ja la va fer quan van presentar a Roberto Carlos: Meitat ell, meitat màquina....de matar!
- Steve: Deu meu! El gran mestre del futsal.....estàtic! Un home que sempre va bé tenir en defensa. Infranquejable. Dissabte, hi va haver un home que no va poder oblidar-se'n d'ell. Es deia Villar, i jugava en l'equip contrari. Ho vaig comptar: va sortir 3 cops. Només sortir es trobava amb l'Esteve. Als pocs instants. Al terra.
- Lluís i Adri: Aquests homes em recordaven molt a la peli de bandes callejeras "The Warriors". Mai els haguès plantat cara dins el camp. Són homes que, quan la pilota està a prop seu, rapidament es fan amb ella. El seu famós xut, "SkinShoot" no el vam poder veure, però de ben segur que no ens decepcionaran! La prensa rosa va treure fa poc una exclusivade aquests dos grans jugadors, on sortien unas fotos d'ells entrenant en una plaça de Blanes cap a la matinada. Aquests nos es cansen! "JUGUEMOS A LAS CARTAAAAS"
- Raka-barraka aka Enrique I.!: Que dir d'aquest home. Un gran fitxatge que han fet. Se'ns va escapar de les mans. Un home que, ben segur donarà molta experiència i molta tècnica a l'equip dins el camp. Ràpid, àgil, amant de la banda esquerra. Bastant complet. Aquest home va enregistrar un xut de més de 91 km/h en una expo. En l'últim partitva patir "l'acoso" d'alguns del seus ex-companys que, llest, va contestar a base de 2 pals..i un: "Aqui m'estimen" (llàstima que no marqués, a més d'un hagués fet callar).
-Tres amigos y Jerry: Encara en tenim ben poca informació sobre els tres "cadetes" de l'equip. Però us ben asseguro que aviat dexifrarem les claus dels seus fitxatges.
- Sagre: El responsable de tot això. Un home que des de sempre m'han parlat molt bé d'ell i, per desgràcia mai he pogut veure....fins aquest dissabte. Home amb molta visió de joc, ràpid, tàctic, tècninc....té totes les claus per convertir-se en el MVP de 3ª. Llàstima que no jugués més. D'ell va sortir l'únic gol que, segons un altre gran del futsal (Genís), és importantíssim alhora de fer el "Gol avarage" (:s). Un Zizou, a l'estil modern.......no penso perdrem cap partit d'aquest home!
i, ja per acabar, un home que, encara que no el vam veure jugar, promet molt. Ell és l'Oscar i, a causa del "Giro d'Itàlia" no va poder assistir. Espero que ben aviat el poguem veure....és pura dinamita!

Vaja, sembla mentida la quantitat de bons jugadors que té aquest equip. No ens hem d'oblidar que d'aquí han sortit grans jugadors que ara militen en l'FSM com poden ser, Patx o Hectorcao (per aquell temps es coneixia simplement com Meji). Pares del futsal i, com no, de l'FSM. Molts d'ells grans "hinchas" del nostre equip. Per això ara, nosaltres també hem volem formar part del vostre!

Can Xaubet: 18:00h. Diumenge, HATTRICK - FIFTY FIFTY
Aforo: Segun organización, 25 personas. Según "ULTRAS-JACTRIK", 15.000!

El primer partit va acabar amb una derrota oficial contra el FIFTY FIFTY (equip on juga un altre jugador de la cantera que s'ens va tornar a escapar: En TUDI, el 9 de l'equip) per 1-6. El marcador FIFA possava 8-6. Amb dos gols de Carles Gallart que, sembla ser ha tornat a les pistes de futbol. Un altre de Tudi, en una esplèndida jugada a pase de Gallart + un pal a pocs minuts del final. +3 gols de no sé qui.
Per contra, el HATTRICK va marcar un. GOLAAAAAS d'en Sagre que per mi, valia com 8!! Una jugada d'infart. Tothom a la grada estava neguitosa per a veure quan arribava el gol....i just, a poc per al termini del partit, Gerard puja la pilota....."tiki taka", repulsa el porter, "tuya-mia", acaba als peus d'en Sagre que, mig Tijereta/mig Atac d'en Kaito remata destrossant la porteria.
La grada, com en els autèntics partits argentins......de arriba a bajo.........GOOOOOOOLLLL!!!!
Papeleras al suelo, asientos destrozados, cócteles al juez de línea, peña con ataques epilépticos, Michigan haciendo breakdance y Faustino Capoeira.....vaya, menudo tinglado!.
Per sort a la sortida no els esperaven els Mossos.

"El año que viene, HATTRICK BOOMERANG,
El año que viene, HATTRICK BOOMERANG,
lalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalala,
HATTRICK BOOMERANG."


La pròxima jornada:

"PARA LOS QUE LES GUSTA MADRUGAR, SU PARTIDO ES EN EL EUCLIDES, A LAS 6 DE LA TARDE:
3ª DIVISIÓN:
FIFTY FIFTY (TUDI'S TEAM) - LA RESAKA AMARILLA

PARA LOS MÁS DESPISTADOS, ALGO INSÓLITO, SUS CORAZONES SE DEBERÁN PARTIR PORQUE HATTRICK Y FSM JUEGAN A LA MISMA HORA.
SI LO QUE OS VA ES PISTA CUBIERTA(CAN XAUBET) A LAS 7 DE LA TARDE:
3ª DIVISIÓN:
HATTRICK - AMADEUS FC

Y A LA MISMA HORA, PERO UN PELÍN MÁS LEJOS, EL PARTIDO QUE TODOS ESTÁBAIS ESPERANDO. UN DUELO QUE JOFRE TIENE GANAS DE VENCER, EN EL COROMINES:
DE NUEVO, EL ÚLTIMO PARTIDO DE LA JORNADA DE 1ª DIVISIÓN:

LA BOMBA - FUTBOL SALA M

NO ME FALLEIS MALDITOS, OS ESTARÉ ESPERANDO.

PD.- PARA AQUELLOS QUE AUN NO SE HAYAN DECIDIDO POR EL PARTIDO DE LAS 7 OS COMENTO QUE EL DEL HATTRICK SE VERÁ DE NUEVO EN DIFERIDO POR LA SEXTA EL DOMINGO AL AS 11 HORAS.